Knowledgebase

Configurare si Utilizare CallCenter

După activarea modulului de către departamentul comercial, modulul permite operatorului înregistrarea detaliilor conversației pentru referințe ulterioare.

Adăugarea unui apel se poate face manual – cu ajutorul butonului Adaugă apel – sau prin apelarea BOCP din aplicațiile softphone client (cum e PhonerLite).

Adăugarea manuală a apelului prin intermediul butonului Adaugă apel – aflat în colțul din dreapta sus – începe prin colectarea numărului de telefon de pe care vine apelul prin intermediul formularului afișat, după care utilizatorul este redirecționat pe formularul de colectare a detaliilor discuției (detalii apelant, subiectul discuției etc).

Aplicațiile softphone client (ex. PhonerLite) lansează formularul pentru înregistrarea detaliilor discuției telefonice prin executarea unui fișier .bat descarcabil aici cu comandă – în cazul PhonerLite – C:\Program Files (x86)\PhonerLite\incomming.bat sau prin apelarea directă a BOCP la adresa https://secure.bocp.eu/app-call-%phone_number% unde %phone_number% este numărul de telefon de pe care vine apelul. Aplicația BOCP înregistrează automat discuția și afișează formularul pentru adăugarea detaliilor.

Aici este un tutorial separat pentru configurare PhonerLite

În imaginea de mai sus se observă:

Interfața în cazul selectării tipului apel Comenzi:

Interfața în cazul selectării tipului apel Produse: