Knowledgebase

Proces preluare apel:

Acest modul se poate utiliza în combinație cu un softphone sau soft de centrală care preia apelul și poate transmite o comandă la ERP pentru a înregistra apelul.

Modulul se acceseaza de la meniul Vânzări - CallCenter.

Proces preluare apel:

Prezentăm aici un scenariu cu o centrală telefonică SIP la care se conectează 4 agenți utilizând aplicația PhonerLite (acesta a fost testat).

În momentul în care intră un apel, PhonerLite afișează un popup cu incoming call pe toate 4 stațiile cu agenți. Oricare dintre aceștia poate răspunde.

În momentul în care răspunde un agent, se închid popupurile pe celelalte stații și agentul poate intra în discuție cu apelantul. În același timp, imediat după apăsarea butonului de preluare apel, softphone rulează o comandă care va deschide ERP-ul transmițând numărul de telefon pe un URL dedicat.

ERP-ul va deschide o pagină pentru preluarea apelului care va include:

În timpul apelului sunt la îndemână informațiile relevante despre client, comenzi și produse, istoric vânzări și facturi, identificate pe baza numărului de telefon de pe care se sună și se poate introduce rapid rezultatul discuției.

În cazul în care este o discuție reluată, există opțiunea de afișare a arhivei discuțiilor unde se pot vizualiza conversațiile anterioare.