Sincronizare suspendată din cauza erorilor
Pentru a proteja sistemele externe și ale noastre, dacă în cursul sincronizărilor primim erori legate de login sau anumite tipuri de erori, se dezactivează feed-ul pentru a nu bombarda un alt sistem cu pachete de date dacă acestea oricum nu sunt acceptate.
În aceste cazuri apare o alertă la dashboard sau pe lista de site-uri conectate la modulul Integrări- Conector eCommerce - Conectori
Remedierea situației
Se intră la configurarea site-ului apare și un mesaj detaliat despre motivul dezactivării.
De obicei problema este permanentă și trebuie remediată manual: de exemplu s-a schimbat parola la un site și trebuie reintrodusă parola și în BOCP.
În alte cazuri dacă a fost o întrerupere a funcționării la site-ul conectat se poate încerca reactivarea site-ului și verificat în 2-3 minute dacă nu se dezactivează din nou.
Feed-ul trebuie reactivat după corectarea problemei:

Sincronizarea se poate reseta manual cu ajutorul butonului IMPORT FEEDURI.
Was this article helpful?