Knowledgebase

Adăugare comandă furnizor

Pentru a adăuga o comandă furnizor se accesează meniul Gestiune- Comenzi furnizori și se apasă tab-ul +Adăugare comandă, apoi se va deschide următoarea fereastră

Se adaugă produsele dorite pe comandă cu butonul Adaugă produs, se stabilește cantitatea dorită și se apasă Add iar după ce produsele au fost adăugate se Finalizează comanda.

De la tab-ul Comandă se poate selecta șablonul predefinit și se apasă butonul Generează comandă.

În momentul în care comanda a fost livrată accesați tab-ul Recepție, de pe comandă, unde aveți posibilitatea de a genera NIR-ul pentru comandă.

Lista comenzilor se poate vizualiza la tab-ul Listă Comenzi, istoricul produselor comandate la tab-ul Produse comandate sau necesarul de comandat la tab-ul Necesar de comandat.

Necesar de comandat

Pentru a adăuga pe lista de necesar produsele care se vor adăuga ulterior pe o comandă se apasă butonul Adaugă produs de comandat. Se selectează produsul din listă, cantitatea, preț de achiziție, punctul de lucru și clientul final dacă este cazul.

După ce s-a stabilit necesarul de comandat, se selectează produsele din listă și se generează o comandă.

Comanda către furnizor se poate genera și din modulul de Ofertare și comenzi sau din CRM Producție, dacă este activ modulul Comenzi furnizor.