Knowledgebase

Ce reprezintă fiecare buton de la Publicare produse la selectare bulk?

La Catalog - Catalog produse tab-ul Publicare produse - Produse categorie, dacă se selectează mai multe produse apar mai multe butoane de opțiuni

Publicare - produsele selectate se vor publica pe site-ul extern ales ca sursă de destinație. Dacă produsele nu există pe site se vor crea, iar dacă sunt deja publicate pe site se vor identifica după cod produs și pur și simplu se vor actualiza datele sau modificările 

Actualizare pe site - informațiile produselor selectate se vor actualiza pe site-ul extern ales. Acestea se vor identifica după cod produs. În cazul în care sunt selectate produse care nu există pe site, atunci nu se va întâmpla nimic, iar datele acestora nu vor fi transmise. 

Deconectare de pe site - produsele selectate se vor deconecta de produsele aferente de pe site-ul extern, însă necesită mare atenție , dacă produsul de pe site rămâne, la următoarea sincronizare se va lega înapoi de produsul din BOCP.

Acest buton este util în cazul în care din cauza unor erori în completarea codurilor de produs, s-a legat un produs din BOCP cu alt produs de pe site decât cel de care trebuia să se lege. Astfel, se deconectează de produsul de pe site, se corectează codul și ori se publică, ori se resincronizează cu produsul aferent de pe site.

Ștergere de pe site - produsele selectate vor fi șterse de pe site-ul extern ales. În BOCP aceste produse vor rămâne. Ulterior de pot publica din nou. 

Retrimite stocul pe site - se va retrimite din BOCP stocul produselor selectate către site-ul extern ales

 

În dreptul fiecărui produs apar și iconițele de opțiuni care îndeplinesc una dintre acțiunile pe care le fac butoanele, astfel:

- Publicare

- Actualizare pe site (trimite inclusiv stocul și prețul)

- Deconectare pe site

- Ștergere de pe site

- dacă au existat probleme cu produsul la Publicare, după corectarea erorilor se va putea Republica

 

 

Was this article helpful?

★ ★ ★ ★ ★