Knowledgebase

Cum anulez sau șterg o recepție?

După finalizarea recepției, aceasta se poate anula de la butonul Unelte document - Șterge recepția. În acest stadiu, documentul se poate restaura însă în momentul anulării recepției, produsele existente inițial se vor șterge. Acestea nu se mai pot restaura, vor trebui adăugate din nou pe recepția restaurată.

Dacă se redeschide documentul există posibilitatea de a-l anula sau șterge permanent și din Listă Recepții, apăsând iconița din dreptul recepției dorite. Această acțiune este ireverisiblă!