Knowledgebase

Pot să imprim etichete cu coduri de bare pentru produsele de pe recepție?

După finalizarea recepției există posibilitatea de a imprima coduri de bare pentru produsele recepționate fie pentru un anumit produs apăsând iconița din dreptul produsului, fie în bulk pentru mai multe produse prin selectarea produselor dorite și accesarea opțiunii de Imprimare coduri de bare de la Unelte document.

Se va deschide un pop-up cu diverse modele de etichete, se alege pe ceea dorită (etichetele care au butonul Opțiuni și dimensiuni se pot personaliza în funcție de preferințe), se introduce cantitatea dorită și se apasă butonul Imprimare.


Etichetele cu coduri de bare se mai pot imprima și de pe lista de produse la meniul Gestiune - Gestiune stoc, sau direct de pe fișa de magazie a produsului.

Imprimarea etichetelor cu includerea caracteristicilor produselor

Există posibilitatea imprimării etichetelor care să includă și caracteristicile produselor în titlul produsului (ex. mărime, culoare etc).

Se alege una din opțiunile de etichetă care au buton de Opțiuni și dimensiuni.

Se apasă butonul Opțiuni și dimensiuni, se configurează dimensiunile, iar în secțiunea Include următoarele caracteristici în titlul prodului se bifează caracteristicile dorite care să apară în titlul produsului (sau se apasă butonul Toate dacă se dorește afișarea tuturor caracteristicilor), după care se închide fereastra.

După efectuarea setărilor, se introduce cantitatea de imprimat și se apasă butonul Imprimare.

Vezi și alte articole legate de imprimarea etichetelor:

Setare etichete coduri de bare pentru imprimare

Imprimare etichete în funcție de stoc

Imprimare etichete personalizate