Knowledgebase

Raport vânzări de pe loturi

În raportul Vânzări de pe loturi pot fi vizualizate vânzările realizate dintr-o perioadă unde se afișează și lotul inițial de achiziționare a produsului.

La ce mă ajută?

Acest raport este util pentru a determina furnizorul la produsele vândute într-o perioadă, chiar dacă acestea au fost inițial achiziționate în alt punct de lucru sau au avut alte mutări. Pentru mișcările anterioare, un script verifică fiecare lot și unde lotul nu este unul inițial ci vine dintr-un transfer sau proces verbal de schimbare preț, se verifică și se completează id-ul lotului inițial de achiziție.

Lotul produsului se înregistrează la recepționarea produsului, acesta conține detalii despre furnizor, prețul de achiziție, perioada de valabilitate.

În cazul în care un produs este transferat dintr-o gestiune în alta sau are o schimbare de preț în regimul en-detail, se creează un nou lot în gestiunea nouă. Se păstrează o referință la lotul inițial la care se referă noul lot.

Raportul Vânzări de pe loturi afișează id-ul lotului de pe care se face vânzarea, dar și lotul inițial cu care a fost produsul achiziționat.

Lotul inițial este afișat și pe fișa de magazie la sectiunea loturi.