Knowledgebase

MyMarketplace - centrul meu de distribuție pentru partenerii mei

Înscrierea partenerilor (vendorilor)

Pe site-ul Magazinul Virtual inclus în BOCP se crează un articol, într-un meniu la alegere, în care se va insera un formular de înscriere pentru parteneri.

Formularul se poate crea accesând meniul Vânzari - Clienți Potențiali apoi TAB-ul Form Generator și click pe +Adaugă Formular.

După ce se configurează denumirea formularului și câmpurile obligatorii (care se vor salva în Agendă), se copiază codul de instalare în articolul creat mai devreme.

Partenerii care completează formularul vor intra ca și clienți potențiali în Vânzari - Clienți Potențiali și se va crea o înregistrare în Agendă.

Adăugare/administrare parteneri - manual

Util și în cazul în care adresa email al partenerului există deja în Agenda Contacte și nu poate să se înscrie prin formularul dedicat de pe site.

După ce s-au verificat datele firmei partenere, se accesează meniul CloudMart - MyMarketplace și se adaugă partenerii apăsând butonul + Adaugă partener

Va exista o listă cu parteneri care vor putea fi activați/dezactivați în funcție de contract:

La vizualizare partener sunt detaliile partenerului, istoric comenzi și ofertele adăugate. Tot de aici se pot trimite și datele de login pentru interfața proprie a partenerului apăsând butonul ”Trimite date acces prin email” :

Interfața Marketplace pentru parteneri

Partenerii vor accesa contul lor cu datele de acces primite prin email și vor avea o listă cu ofertele lor în meniul Vendor Admin – Catalog Produse, Metodele de livrare și plată, precum și Profilul Vânzătorului unde sunt setările magazinului virtual propriu.

În Catalog produse se pot:

La editarea unui produs adăugat de partener acesta va trebui aprobat din nou pentru a fi publicat pe site.

În momentul în care se adaugă un produs nou sau se editează un produs existent de către partener, va apărea o notificare prin care Adminul este  informat că există produse care așteaptă aprobare.

După aprobare, produsul va apărea in My Marketplace - Catalog Produse.