Knowledgebase

Cum deschid un tichet?

În cadrul aplicației se poate accesa Centrul Suport în două modalități:

Se apasă butonul din dreapta sus "Deschide un bilet suport" pentru a deschide tichetul.

 

Se completează câmpurile solicitate, se descrie problema aparută, apoi, prin apăsarea butonului Salvare, tichetul va fi trimis către operatorii noștri și va fi preluat în cel mai scurt timp posibil.

!!!Nu descrie întreaga problemă în câmpul "Titlu problemă" întrucât numărul de caractere este limitat și nu va fi afișat textul întreg.

Atenție! Vă rugăm documentați cât mai amănunțit problema în tichet, specificând Nr document, cod produs, număr bon vânzare sau factura, orice amănunt care va putea conduce la identificarea și soluționarea cât mai rapidă a problemei

 În funcție de modul în care a fost descrisă problema sau amploarea acesteia, se va raspunde la tichet având statusul astfel:

Răspunsul primit la tichetul deschis se va trimite atât prin email, cât și în cadrul aplicației în Centrul suport. Aici vor apărea toate tichetele deschise de către tine și le poți urmări în funcție de ID, data, utilizator, subiect și status.

Pentru a reveni cu un răspuns la un tichet deschis, se dă click pe link-ul din email, care va deschide tichetul în aplicație și se apasă pe butonul Răspunde.

De asemenea, din aplicație, de pe lista solicitărilor de suport, tichetul se poate vizualiza apăsând iconița în formă de ochi din dreptul acestuia.